Autorijschool in het Westland
Flexibele lestijden
Opleiding voor B & BE Rijbewijs
Professionele theoriecursus

Uw autorijbewijs halen

Rijbewijs B is het rijbewijs voor een personenauto. Wij bieden lessen aan voor personen ouder dan 16,5 jaar. Met meer dan 50 jaar ervaring kunt u vertrouwen op een vaste en ervaren instructeur die u de fijne kneepjes van het autorijden zal uitleggen. Autorijschool Zeeman heeft gemiddeld een erg hoog slagings-percentage en onze klanten zijn zeer tevreden over onze opleidingen. Wilt u meer weten over onze rijopleidingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Auto- of bromfietsrijbewijs halen?
Veel kosten maken of veel kosten besparen? Wanneer u 16,5 bent kunt u beginnen met autorijlessen. Examen doen mag vanaf uw 17e verjaardag. Wist u dat wanneer u slaagt voor het autorijbewijs, u ook op een brom- en snorfiets mag rijden!

Spoed cursus of een reguliere opleiding?

U kunt kiezen voor een spoed cursus of een reguliere rijopleiding. Tijdens de spoed cursus van Autorijschool Zeeman les je in blokken van 3 uur per dag. Naast het leren rijden is het heel belangrijk dat u slaagt voor het theoriecertificaat.
De reguliere opleiding van Autorijschool Zeeman duurt langer. Op basis van uw vaardigheden en kennis, zal de instructeur tijdens de eerste lessen een inschatting maken van het aantal rijlessen dat u nodig heeft.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wil jij graag je rijbewijs halen? Vraag een offerte aan!